Individueel Onderwijskundig Onderzoek

Het is mogelijk om een Individueel Onderwijskundig Onderzoek (Beelddenken) af te laten nemen bij TOP Talentbegeleiding. Dit onderzoek is grotendeels non-verbaal en levert een indicatie op, gericht op de cognitieve en sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind door middel van het bouwen van een dorp met het Wereldspel en enkele diagnostische testen. Deze diagnostische testen zijn gericht op leesvaardigheid, tekstbegrip, spelling, rekenvoorwaarden, ruimtelijk inzicht, schrijven, geheugen en oog-volgproblematiek. Tevens wordt in beeld gebracht of het kind talig dan wel visueel is ingesteld of hierin juist een balans heeft gevonden. Na afronding van het onderzoek volgt een uitgebreid onderzoeksverslag met eventuele handreikingen om aan te kunnen sluiten bij de ontwikkelingsbehoeften van het kind. Dit verslag wordt toegelicht tijdens een gesprek. De kosten voor dit onderzoek (inclusief verslag en eindgesprek) zijn €525,00.
Wilt u meer informatie over het Individueel Onderwijskundig Onderzoek? Klik dan hier of neem contact op met TOP Talentbegeleiding.

Wereldspel
Het is ook mogelijk om enkel het Wereldspel af te nemen (geen diagnostisch onderzoek). De kosten hiervoor zijn €125,00. We plannen dan 2 sessie van ongeveer 25 minuten en u ontvangt een kort verslag met de bevindingen. Klik hier voor een video met uitleg over het Wereldspel.